Skip to main content

Детска градина "Еделвайс" Кюстендил

Мини академия за родители

akademia

На 30 и 31 януари 2024 година ЦРДУ "Кокиче" и ДГ" Еделвайс" проведоха съвместна инициатива под надслов:"Мини академия за родители".  Идеята за тази среща бе на педагогическия екип на детската градина и е част от годишния план за работа с родителите . В плана са заложени различни форми на сътрудничество и взаимодействие между учители, директори и други педагогически специалисти , за да се създават условия за постигане на целите на детската градина – за възпитание, социализация, отглеждане, обучение на децата, както и за формиране на положително отношение към детската градина.

Организираната със съдействието на   ЦРДУ"Кокиче" академия за родители има за цел да разисква теми, обединени около идеята: Как да подарим здраво бъдеще на децата ни?

Специалистите Ива Зарева - управител, с дългогодишен опит като логопед и психолог, Станислава Иванова - психолог и Алекс Цветанов - кинезитерапевт запознаха родителите с практическата насоченост по първата тема: "Как да поставим здравословни граници пред децата?Те представиха презентация по темата, стастика относно различни проблеми при децата-говорни,двигателни ,емоцинални, екранна зависимост и др.Постигна се дискусия между родители,учители и специалисти с въпроси по темата. 

Екипът на ДГ "Еделвайс" благодари на всички родители, участвали в академията.

roditeli-
roditeli-
roditeli-
roditeli-
roditeli-
roditeli-

БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!

otzvuk 6Уважаеми родители,
Колективът на ДГ "Еделвайс" изказва своята искрена благодарност за вашата отзивчивост към проведената благотворителна кампания "Миг човечност"! В навечерието на един от най-светлите празници- Рождество Христово ,малките вълшебства са навсякъде около нас. Те са в дребните жестове,в усмивката ,в протегнатата ръка.Коледа е онова време, в което се случват невероятни истории,които са толкова фантастични,че не ни остава нищо друго,освен да ги наречем Коледни чудеса!
Една от най-великите тайни на живота е,че единственото,което си заслужава да бъде правено е това,което правим за другите!
За примера,който дадохте на децата:БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!

Нашата детска градина получи грамота от екипа на "Миг човечност", затова че през месец декември 2023 годиа сме част от тях.

Благодарим Ви за съпричността!
За да направиш добро не се иска много!
Не е нужно да си богат,за да дариш надежда за някого!

Всичко това ние успяхме да го направим заедно!

otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-
otzvuk-