Skip to main content

Детска градина "Еделвайс" Кюстендил

Ноемврийски празници

Ежедневието на децата от група "Катеричка" в детската градина не преминава само в изпълнение на образователно-възпитателна дейност. През отминаващия месец ноември намерихме време чрез допълнителни форми на педагогическо взаимодействие да отбележим важни дати в календара.
Започнахме на 01.11.21- Ден на народните будители. Децата с желание и вдъхновение наредиха пъзели с ликовете на най-великите будители, а после ги подредиха в табло и направиха изложба.
На 16.11.21денят на толерантността беше отбелязан по своеобразен начин. Децата нарисуваха и изрязаха разноцветни ръчички, от които наредиха "дърво на толерантността". От презентацията научиха защо и как трябва да бъдем добри. Обновиха и таблото "Мога да бъда добър".
А за 21.11.21 - ден на християнското семейство - с много любов и старание всяко дете изработи подарък за своето семейство.
Всички дейности, които осъществихме, донесоха на децата не само знания, но и позитивно отношение към отбелязването на празниците, желание за изява, добро настроение и много усмивки.

"Можем да бъден добри!"

moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
moga-
novo-gop-
novo-gop-
novo-gop-
novo-gop-

  • Created on .